Når man får købt et kilo nektariner til 12 kr, er det med at være kreativ, når man efter få dage står med et halvt kilo halvkedelige nektariner. Således skete det, at vi fik kogt en lage, snittet de respektive frugter i behændig størrelse, og debatteret alkoholtilsætning.

Ikke om, naturligvis, men hvilken! Det var nemlig så “uheldigt” at lagen ikke helt dækkede frugterne i glasset – nogen mennesker ville måske koge mere lage (?!), men på sådan en lørdag formiddag virkede det umiddelbart mere naturligt at konsultere de voksnes hylder.

Resultatet blev prøvesmagt i dag over lidt græsk yoghurt med en anelse kokosmel drysset over – det forsvandt desværre så hurtigt, at vi ikke fik taget billeder af resultatet! Det huskede vi til gengæld i processen, så følg med her:

20120903-232148.jpg

20120903-232202.jpg

20120903-232235.jpg

20120903-232243.jpg

Der skæres frugt, skoldes glas, hældes lage over, og overvejes alkohol. Valget var dog ret ligetil:

20120903-232413.jpg

Ingredienser i lagen:

Ca. 1,5 dl vand
2 spsk rørsukker
2 tsk vanillesukker
Et skvæt vanilleessens, hvis man lige har det stående

Kog op til lagen er ensartet, og hæld over frugterne – det gør sig sikkert godt med meget andet end nektariner.

20120903-232751.jpg

Velbekomme!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>