Et lille tip til en nem og velsmagende lille ret, der kan varieres i det uendelige. Her i en simpel udgave med tomat, som egner sig perfekt som en form for bruschetta til en hovedret.

20121003-205713.jpg

Til to personer brugte jeg to skiver brød, et lille skvæt olie på hver, samt fem tynde skiver tomat. Desuden brugte jeg to æggehvider.

Æggehviderne piskede jeg stive, og tilsatte en spiseskefuld barbeque-chilisauce og piskede igen.

20121003-205946.jpg

Det hele samles ovenpå brødet og sættes i ovnen ved 200 grader 5-10 minutter afhængig af din ovn.

Voila!

20121003-210059.jpg

Variationsmulighederne er mange, for eksempel tror jeg en sød sennep i æggehviderne kunne være lækkert, og løg sammen med tomaterne. Eller en god moden avocado i stedet for tomat. Eller finthakket oliven og soltørrede tomater. Eller……?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>