I weekenden på Langeland blev der ikke kun samlet havtorn. Det blev også til gode mængder hyldebær og hyben. Vi kunne ikke nære os for at lege med de skønne bær i køkkenet, og hvad er mere oplagt end at forvandle dem til marmelade?

20121004-190756.jpg

Vi lod os ikke holde tilbage af, at vi næsten ikke havde noget sukker med. Tl gengæld havde vi da både æblejuice og makroner! I gryden med det hele, og håbe på det bedste. Det startede ikke just med at se indbydende ud.

20121004-190922.jpg

Cranium blev fundet frem, og der blev skiftevis spillet, og pusset og nusset om marmeladen der stod og kogte ind. Til sidst begyndte det faktisk at se helt rigtigt ud!

20121004-191029.jpg

Da konsistensen virke rigtig, moste vi det hele igennem en grov si, og fik den lækreste smagfulde marmelade ud af det.

20121004-191127.jpg

20121004-191136.jpg

Mængder og tider kan jeg desværre ikke bidrage med her – men indlægget skal mere fungere som en opfordring til fri leg i køkkenet – der kommer tit noget godt ud af det.