Vi er vaskeægte brunchelskere, og nyder gerne dette hybridmåltid når weekendplanerne tillader det. Men en brunch behøver ikke at betyde en regning på 300 kr på en cafe inde i byen – man kan få meget ud af de ingredienser man har i køkkenet. Et indslag i hjemmebrunchen kunne være denne æggeservering.

 

Fremgangsmåden er simpel, og ingredienslisten kort. Der er brugt 1 skive groft toastbrød, 1 skive skinke og 1 æg.

Brødet fik først afmonteret skorperne, og derefter med fingrene mast fladt. Jeg formede det ned i en en silicone-muffinsform, og lagde skinken ned ovenpå brødet, med et fordybning til ægget. Jeg slog ægget ud i en lille skål først, og hældte det derefter ned i muffinsformen, for at bevare blommen. Hvis man er mindre fumlet med fingrene end jeg, kan man helt sikkert godt slå ægget ud direkte ned i skinken.

Tilberedningstiden var 15-20 minutter ved 200 grader varmluft – men det er en god ide lige at holde øje med ovnen, da tilberedningstid kan variere. Serveres med en dusk dild hvis man lige har – og meget gerne friskkværnet peber.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>