Her snakkes om MAD – fra madelskere til madelskere. En blog med opskrifter, erfaringer, anmeldelser, tips, tricks og sjove historier.
Anmeldelse af Orangeriet, Kongens Have (Copenhagen Dining Week 2014)
One thought on “Anmeldelse af Orangeriet, Kongens Have (Copenhagen Dining Week 2014)”
Christian says:
Rigtig fin beskrivelse af maden, som jeg også selv nød til fulde. Dog må jeg indrømme der ud fra din beskrivelse og min oplevelse, har været lidt svingning i den anrettede mad.
Vores smør var dejligt blødt og fint saltet, og yderligere virker det til vi havde mere laks i vores forret end du havde. Ud fra billederne kan jeg også konkludere at i havde fået en del mere kød i hovedretten, end jeg gjorde, jeg fik dog rigeligt med sovs, også mere end mine medspisende – Vil dog klart give dig ret i at den ret manglede lige det ekstra stivelse.
Christian says:
Rigtig fin beskrivelse af maden, som jeg også selv nød til fulde. Dog må jeg indrømme der ud fra din beskrivelse og min oplevelse, har været lidt svingning i den anrettede mad.
Vores smør var dejligt blødt og fint saltet, og yderligere virker det til vi havde mere laks i vores forret end du havde. Ud fra billederne kan jeg også konkludere at i havde fået en del mere kød i hovedretten, end jeg gjorde, jeg fik dog rigeligt med sovs, også mere end mine medspisende – Vil dog klart give dig ret i at den ret manglede lige det ekstra stivelse.