Snak om MAD

Her snakkes om MAD – fra madelskere til madelskere. En blog med opskrifter, erfaringer, anmeldelser, tips, tricks og sjove historier.

Seneste billeder

almanak-the-standard-copenhagen-dining-week-2014-snakommad-dk-img_7332 restaurant-clou-copenhagen-dining-week-2014-snakommad-dk-img_7311 restaurant-clou-copenhagen-dining-week-2014-snakommad-dk-img_7308 almanak-the-standard-copenhagen-dining-week-2014-snakommad-dk-img_7331

Anmeldelse af Restaurationen (Copenhagen Dining Week 2014)

Borddækningen på Restaurationen var helt som det skulle være - både med sans for detaljer og samtidigt brasserie-afslappet.
Mens vi venter på forretten...
Restaurationen havde valgt kun at præsentere mulighederne for tilkøb til menuen. Vi savnede også at kunne se menuen et sted.
Flot, klassisk indretning med dansk design og samtidigt afslappet. Virkelig passende til et brasserie med høj standard. Flot!

Flot interiør - men desværre en lidt uheldig akustik i lokalet.
Flot interiør - men desværre en lidt uheldig akustik i lokalet.
Forret: Syltet sej med grov sennep og kapers, marinerede ræddiker med karse og smørristet brødkrumme med spidskommen
På Restaurationen er man stoppet med at servere smør til brødet. Iflg. Bo Jacobsen spørger kun 5 % af gæsterne efter det, og ændringen har halveret forbruget af brød - og øget salget af osteanretningen.

Hovedret: Braiseret gratineret kalv med marv, timian og sort peber, persillesauce og kartoffel/hvidkålsflan med urter og krydderurteolie.
Kalven i hovedretten var utrolig mør og velsmagende. Kødet var blevet tilberedt i ovn i tre timer. Der er ingen sous-vide i Bo Jacobsens køkken.
Dessert: Mørk chokoladekage, hvid chokoladeis, mælkechokolademousse med vaniljesauce
Restaurationens eget svar på en luksus-Baileys. Fem stjerner!

Petit fours til kaffen. Koncentreret velsmag.
Det høje niveau i retterne afspejlede sig også i servicen; smukt og elegant .
Regningen på diverse tilkøb til Copenhagen Dining Week-menuen var helt acceptabel på Restaurationen.

This entry was posted in Anmeldelse and tagged anmeldelse, Dining Week, Middag, Restaurant, Restaurationen. Bookmark the permalink.

Post navigation

← Anmeldelse af Orangeriet, Kongens Have (Copenhagen Dining Week 2014)
Anmeldelse af ‘Bodil – et spisested’ (Dining Week 2016) →